CHAMP Premium Breed Pup 10 kg

Este o hrana completa pentru căței și câini tineri de toate rasele și pentru rasele mici active.  CHAMP are tot ce nevoile dvs. puilor sau tineri câine. Compoziția de energie îmbogățit și dimensiunea biscuiti îl face ideal pentru rasele mici de caini activi prea.

Detalii

Ch28

10.00 kg

179,00 lei

Din aceeași categorie

Este o hrana completa pentru căței și câini tineri de toate rasele și pentru rasele mici active.  CHAMP are tot ce nevoile dvs. puilor sau tineri câine. Compoziția de energie îmbogățit și dimensiunea biscuiti îl face ideal pentru rasele mici de caini activi prea. Este, de asemenea, un aliment perfect pentru cățelele gestante și sugar și pentru câini recuperarea de la boală.Rasă CHAMP Premium Pup le dă impuls de care au nevoie. Rasă Premium Pup este un biscuit extrudat, crocante, ușor digerabilă și excepțional de gustoase. Biscuitii constituie o masă completă și să conțină cantitățile necesare de substanțe nutritive esențiale, toate, cum ar fi proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine, minerale si oligoelemente. Biscuitii contin, de asemenea, sumele necesare de calciu si fosfor. Un raportul ideal sa creat între omega-6 si omega-3 acizi grași de la 5:1.  Prima fază de viaţă a câinelui este puternic dependentă de o dietă energetică bogată. Premium Breed Pup îndeplineşte cerinţele nutriţionale specifice ale căţelului dvs. Această hrană ajută la dezvoltarea echilibrată şi responsabilă a căţelului. Conţine totul pentru sănătatea creşterii oaselor puternice. Cercetările ştiinţifice au arătat că un conţinut mai scăzut de calciu şi phosphor contribuie la scăderea apariţiei durerilor de creştere. Compoziţia îmbogăţită energetic şi mărimea crochetelor fac să fie ideal şi pentru rasele active de talie mai mică. De asemenea, este hrana perfectă şi pentru femelele gestante sau care alăptează, precum şi pentru câinii în faza de recuperare de după boală. Disponibil în ambalaje de 10kg şi de 20kg.

Ingrediente/compoziţie: cereale, carne, extracte din proteine vegetale, legume, minerale, uleiuri, grăsimi, produse din ouă şi drojdie de bere. Nu contine arome si coloranti. Valoare energetică: 4046 (Kcal/kg)

Proteina

28% 

Fosfor

0.9 mg/kg.

Grasimi

16%

Sodiu

3 gr/kg.  

Celulosa

6%

Lecitina

5 g/kg.

Celulosa

2,5% 

Vitamina A

15.000 IE/ kg.

Moisture

8%

Vitamina D3

1.500 IE/ kg.

Calciu

1.1 mg/kg.

Vitamina E

300 mg/kg.

Cupru

10 mg/kg 

Mangan

20 mg/kg 

Fier

90 mg/kg 

Seleniu

0.1 mg/kg 

Zinc

85 mg/kg

Iod

0.8 mg/kg

Roscova

2%

 

 

 

Omega 3 si  6 in  proportie echilibrata (5:1)

Cantitate pe zi:

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870