Champ Super Premium Somon& Orez 20 kg

CHAMP SOMON ŞI OREZ este o hrană completă, de calitate premium, creată special pentru câinii adulţi predispuşi la probleme digestive sau la alergii. Champ somon şi orez are o formulă unică pe bază de somon, ca sursă de proteine, în combinaţie cu orez şi porumb, pentru o stare optimă de sănătate a câinilor adulţi.

Detalii

SR2310

429,00 lei

La promoție!

Customers who bought this product also bought:

Din aceeași categorie

 

 

 

Hrană completă de calitate premium pentru câini adulţi

 

 

 

CHAMP SOMON ŞI OREZ este o hrană completă, de calitate premium, creată special pentru câinii adulţi predispuşi la probleme digestive sau la alergii. Champ somon şi orez are o formulă unică pe bază de somon, ca sursă de proteine, în combinaţie cu orez şi porumb, pentru o stare optimă de sănătate a câinilor adulţi. Fructooligozaharidele asigură o floră intestinală echilibrată şi un tranzit intestinal optim.

 

Instrucţiuni de utilizare: CHAMP SOMON ŞI OREZ nu necesită preparare şi nu trebuie amestecat cu alte tipuri de hrană. Se foloseşte în stare uscată. Asiguraţi-vă că animalul dvs. de companie are apă proaspătă în permanenţă. Hrăniţi-vă câinele în fiecare zi la aceeaşi oră.

 

 

 

Ingrediente: orez, somon, concentrat de proteine din porumb, cartof, grăsimi animale, ficat de pui hidrolizat, pulpă de sfeclă roşie, drojdie, lecitină, ulei rafinat de peşte, M.O.F.

 

 

 

Analiza conţinutului: 26% proteine brute, 15% grăsimi, 2,5% fibre brute, 7% cenuşi, 1,2% calciu, 0,9% fosfor

 

 

 

Aditivi nutriţionali/kg: vitamina A (E672) 21.000 UI, vitamina D3 (E671) 1.850 UI, vitamina E 300 mg, fier (E1) 200 mg, iod (E2) 3 mg, cupru (E4) 18 mg, mangan (E5) 55 mg, zinc (E6) 200 mg, seleniu (E8) 0,13 mg. Conţine antioxidanţi aprobaţi în UE.

 Sac de 20kg

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870