Producători

CHAMP: Alegerea profesioniştilor

Hrana pentru caini Champ  a fost dezvoltată cu grijă după cercetări şi analize extensive. Rezultatul: opt tipuri de hrană care reflectă nevoi nutriţionale diferite, determinate de vârsta câinelui, rasa, mediul în care trăieşte şi nivelul de activitate pe care îl desfăşoară.

Cei care lucrează zi de zi cu câinii au pretenţia ca hrana să ofere calitate constantă, să fie acceptată de câine, sa determine excreţie scăzută şi toate acestea la un raport bun calitate – preţ. Hrana pentru caini Champ s-a bucurat de succes încă din anii 1980. În mai multe ţări câinii de serviciu ai poliţiei, ai armatei , ai multor companii de securitate,  ai caniselor prestigioase  sunt hrăniţi zilnic cu produse Champ hrana pentru caini.

Hrană completă şi nutritivă pentru toate rasele
Substanţele nutritive din Champ conţin proteine şi grăsimi, cu un raport corect al vitaminelor şi mineralelor necesare. Hrana pentru caini Champ este hrană extrudată şi de aceea este mai crocantă şi mai uşor digerabilă. Champ oferă proprietarilor de câini o gamă sofisticată, elementară, adaptată cerinţelor energetice ale câinelui.

Standarde stricte – siguranţa este de maximă importanţă
Champ face mai mult decât să îndeplinească standardele internaţionale majore. În întregul proces de producţie se aplică principiile sistemului de management al calităţii bazat pe HACCP. Hrana naturală Champ se produce la standard ISO-9002. Toate ingredientele cum ar fi carnea, cerealele şi proteinele sunt reductibile şi destinate consumului uman – o garanţie în plus, pe care nu orice producător o poate oferi. Fabrica nouă, cu echipament de înaltă tehnologie permite să-i oferim câinelui Dvs. calitate constantă în fiecare zi.

Hrana de caini Champ conţine următoarele ingrediente:
Carne de pasăre:
Carnea de pasăre (pui şi curcan) este uşor de digerat, este bogată în acid linoleic şi garantează o valoare biologică foarte ridicată – în plus este şi gustoasă. Grăsimile de înaltă calitate servesc ca sursă de energie.

Sfecla – (pulpa):
Pulpa de sfeclă are efect benefic asupra digestiei şi intestinelor şi contribuie la reducerea cantităţii de materii fecale.

Drojdia de bere:
Hrana de caini Champ utilizează drojdia de bere în majoritatea tipurilor de hrană pentru efectul probiotic. Aceasta inhibă activitatea bacteriilor rele. În plus, este o sursă naturală de vitamina B.
În compoziţia anumitor produse, cu ajutorul seminţelor de in, care singure au un efect benefic asupra sănătăţii câinelui, s-a creat un raport optim de 5:1 de acizi graşi omega 6-omega 3. Cercetările au arătat că aceştia au un efect pozitiv asupra sănătăţii.

Vitamine:
În doză potrivită, vitaminele liposolubile A, D şi C contribuie la vitalitatea şi la starea de bine a câinelui.

Champ nu conţine soia, coloranţi sau arome. Champ Dogfood s-a diferenţiat de alte mărci prin gradul ridicat de acceptare şi printr-o concentraţie mai mare de carne proaspătă şi conţinutul în lecitină şi roşcove. 

FORTAN: menținerea sănătății

Încă de la înființarea companiei FORTAN, ale cărei origini se găsesc în anul 1948, menținerea sănătății prietenilor noști patrupezi reprezintă până în prezent cea mai importantă axiomă a companiei.

Compania a fost întemeiată de către Wolfgang Schmidt-Duisberg.
În calitate de veterinar cu diplomă, farmacist și crescător de câini respectat, el și-a început de devreme misiunea de a căuta continuu cele mai bune metode de îngrijire a câinilor, misiune din care a făcut un țel al vieții sale.
În același spirit, Ute Heinrichs, fiica fondatorului și Hans Gerd Heinrichs, conduc cu succes compania mai departe ca și asociați acționari și mari iubitori de animale.

În prezent, sortimentul FORTAN cuprinde peste 40 de substanțe nutriționale complementare și substanțe pentru îngrijire, destinate în special pentru câini.
Acestea au cunoscut o expansiune comercială ce atinge azi un nivel mondial. Articolele speciale pentru pisici și cai completează gama de produse.

Garanția calității
Mișcarea – este o nevoie de bază pentru câini, pisici și cai. Fie aceasta vânătoarea prăzii de acum mii de ani sau impulsul de joacă și bucuria alergării animalelor noastre de companie de acum, mișcarea a rămas o premisă esențială pentru sănătatea animalului.

FORTAN oferă hrană complementară pe baza exemplului dat de natură, fără a conține aditivi de gust artificiali, coloranți artificiali sau substanțe de conservare – contribuind prin toate acestea la întreținerea cât mai îndelungată a funcționării perfecte a aparatului motor al animalului.

Suplimentar - pare a fi ceva ce este binevenit, dar nu neapărat necesar (need to have). Ce greșeală, atunci când vine vorba de suplimentele alimentare FORTAN.

Specialiștii Fortan - nu fac totul, dar tot ceea ce aceștia fac este deosebit de bine motivat. FORTAN s-a specializat pe hrană complementară de înaltă calitate, conformă cu standardele, pentru câini, pisici și cai, și păstrează un contact strâns cu organizații de protecție a animalelor, medici veterinari și experți în nutriție, pentru a menține produsele în mod constant la o calitate înaltă, adecvată cerințelor vremii – pentru sănătatea pe termen a animalului dumneavoastră.

Dragostea pentru animale - este o premisă esențială pentru a lucra cu produse ce sunt menite pentru câini, pisici și cai. Dar această dragoste nu reprezintă un element în sine suficient. Ea necesită o completare prin asimilarea cunoștințelor în domeniu zoologic, expertiză în domeniul nutriției și al fiziologiei și o atenție organizată, pentru a produce pe cât posibil un tip de hrană complementară cât mai apropiată de optim, în concordanță cu standardele. Pe această caracteristică vă puteți baza – încă din 1948.