Spirulina 300gr

Spirulina conține peste 60 substanțe vitale și bioactive. În mod singular, nivelul ei proteic este de circa 60%, o sursă nutritivă valoroasă în ceea ce privește proteine digerabile și aminoacizi esențiali. Nicio  plantă sau animal erbivor nu are un nivel atât de valoros de proteine precum alga albastru-verzuie. Valența biologică a proteinei algei se situează la 80% din proteina standard caseină.

Detalii

569

0.30 kg

113,00 lei

Din aceeași categorie

Specia de algă Spirulina platensis, o hrană naturală din biotopul acvatic se găsește în cantități mari în apa mării și în lacuri din America Centrală și Africa Centrală. În prezent, aceste alge sunt cultivate în circumstanțe bine controlate. Chiar și aztecii și mayașii se hrăneau cu această specie de algă.

Micro-alga albastru-verzuie aparține familiei Cyanophyceae și are o lungime de nici ½ milimetri. Sub microscop, aceasta arată ca un arc elastic. Colorarea ei și-o datorează clorofilei (verde) și ficocianinei (albastru).

Clorofila, colorantul vegetal, absoarbe gazele intestinale, în timp ce factori prebiotici stimulează flora intestinală fiziologică; clorofila este un coagulant și activează distribuția de oxigen către celule.

Spirulina conține peste 60 substanțe vitale și bioactive. În mod singular, nivelul ei proteic este de circa 60%, o sursă nutritivă valoroasă în ceea ce privește proteine digerabile și aminoacizi esențiali. Nicio altă plantă sau animal erbivor nu are un nivel atât de valoros de proteine precum alga albastru-verzuie. Valența biologică a proteinei algei se situează la 80% din proteina standard caseină. Este vorba deci de o proteină foarte valoroasă din punct de vedere biologic.

Spirulina conține 19 aminoacizi, dintre care 8 esențiali: izoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, treonină, triptofan și valină. Acestea nu pot fi produse direct de organism, ci trebuie preluate din mâncare.

Variatele enzime conținute de micro-algă influențează toate procesele de schimb de substanță, reglează reacțiile de inflamare, acționează asupra proprietăților de fluiditate ale sângelui și întăresc sistemul imunitar al organismului.

Produsele vegetale cu efect antioxidant conținute de spirulină reprezintă un mijloc suplimentar de îngrijire a sănătății.

Spirulina are efect de curățare, de dezvoltare și întărire, curățând flora intestinală (accelerează dezvoltarea lacto-bacililor) și apărând împotriva inflamațiilor. Spirulina are capacitatea de a face legături cu substanțe toxice din corp și de a le elimina prin intermediul ficatului și rinichilor.

Deoarece spirulina nu prezintă o membrană celulară puternică din celuloză, ea este foarte ușor de digerat. Pe baza iodului inexistent, în cazul spirulinei nu există o problematică a iodului.

 

Analiză garantată:

Cenușă pură 7,4%,

Fibre pure 0,3%.

Recomandare pentru alimentație:

La fiecare 5 kg greutate corporală = ½ linguriță zilnic; nu provoacă efecte secundare deranjante chiar și în cazul unei administrări mai îndelungate.

Indicații de dozaj:

1 linguriță

Spirulina = 2 g.

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870