Keimol plus 5000ml

Keimöl plus – Ulei de germeni plus

În afara laptelui de mamă, uleiul de luminiță de seară este singura sursă cunoscută pentru obținerea acidului gras deosebit de activ gama-linolen. Uleiul de cod, cu un conținut de 85% de acizi grași nesaturați și conținutul său natural de vitamina A și D, s-a dovedit foarte eficient în tratarea alergiilor alimentare.

Detalii

525

492,00 lei

La promoție!

Din aceeași categorie

Keimöl plus – Ulei de germeni plus

 

În afara laptelui de mamă, uleiul de luminiță de seară este singura sursă cunoscută pentru obținerea acidului gras deosebit de activ gama-linolen. KEIMÖL plus echilibrează carența de acid gama-linolenic prin conținutul său de luminiță de seară. Uleiul de cod, cu un conținut de 85% de acizi grași nesaturați și conținutul său natural de vitamina A și D, s-a dovedit foarte eficient în tratarea alergiilor alimentare, în special în combinație cu uleiul de luminiță de seară. Uleiul de germeni de grâu acoperă necesarul de vitamina E, care apare la suplimentarea cu uleiuri a alimentației.

KEIMÖL plus oferă cea mai bună bază pentru o nutriție sănătoasă, prin intermediul valoroaselor uleiuri de natură animală și vegetală, pentru asigurarea necesarului de vitamine, precum și pentru îmbunătățirea stării pielii și blănii. Produsul asigură temeilia optimă pentru procurarea vitaminelor și îmbunătățește starea pielii și a blănii. Acizii grași esențiali trebuie administrați câinilor și pisicilor împreună cu rația de hrană, deoarece acestea nu pot fi produse de organismul animal în mod independent. Acești acizi grași dețin proprietăți ce mai sunt regăsite doar la vitamine. O carență a acizilor grași atât de vitali conduce la modificări epiteliale caracteristice, la dereglări ale creșterii și la o valorificare proastă a substanțelor.

Supliment alimentar pentru câini și pisici.

Compoziție:

Ulei de germeni de porumb, ulei de luminiță de seară, suc de germeni de grâu, ulei de susan și ulei de ficat de cod.

Analiză garantată:

Uleiuri și grăsimi pure 100%, fibre pure 0%, cenușă pură 0%, proteină pură 0%.

Recomandare pentru alimentație:

Zilnic

până la 5 kg = ½ linguriță        

până la 10 kg = 1 linguriță

până la 20 kg = 2 lingurițe

până la 30 kg = 3 lingurițe

peste 30 kg = 4 lingurițe

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870