Calcium 40 1000gr

Calcium 40 – Calciu 40

Calcium 40  este un produs menit pentru suplimentarea unei alimentații bogate în fosfor, pentru a asigura o echilibrarea a diferențelor naturale în conținutul de minerale al hranei. O alimentație cu un conținut extrem de scăzut de calciu, dar un conținut extrem de ridicat de fosfor va necesita o suplimentare a nivelelor de calciu oferite câinelui.

Detalii

544

1.00 kg

58,00 lei

Din aceeași categorie

Calcium 40 – Calciu 40

Calcium 40  este un produs menit pentru suplimentarea unei alimentații bogate în fosfor (în special într-o alimentație în care predomină carnea), pentru a asigura o echilibrarea a diferențelor naturale în conținutul de minerale al hranei. O alimentație cu un conținut extrem de scăzut de calciu, dar un conținut extrem de ridicat de fosfor va necesita o suplimentare a nivelelor de calciu oferite câinelui.

Prin administrarea unei alimentații bogate în fosfor, de exemplu hrană compusă din pește și din organe precum inimă, ficat, plămâni (dar nu și stomac sau partea de omasum necurățate), se ajunge la o scădere a nivelului de calciu în corp.

Acest fapt nu este surprinzător, dacă luăm în considerare că 100 g de carne de ceafă, de exemplu, conțin în medie doar 10 mg calciu și 160 mg fosfor.

În acest context, rezultă un raport de calciu-fosfor de 0,06 : 1. De dorit este un raport calciu-fosfor în rațiile de hrană situat între 1 : 1 și 2 : 1 (optim fiind 1,4 : 1), în funcție de nevoile de activitate și performanță ale câinelui. La o oscilație de sub 1 : 1 a raportului recomandat, absorbția este negativ influențată.

Calcium 40 prezintă un nivel ridicat de calciu (40%).

Calciul reprezintă cea mai importantă minerală pentru dezvoltarea și menținerea sănătății sistemului osos și al dinților.

Hrană singulară pentru câini și pisici.

Ingrediente analitice:

Calciu (din carbonat de calciu precipitat) 40%, cenușă ce nu se descompune în acid clorhidric max. 0,005%.

Recomandare pentru alimentație:

În cazul alimentației bogate în carne, a se administra câte 2 lingurițe rase de Calcium 40 la fiecare 500 g de carne sau intestine, pentru echilibrarea raportului de calciu-fosfor la hrana administrată.

Indicații de dozaj:

1 linguriță rasă aprox. 1,0 g

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870