Glykan 1000gr

FORTAN Glykan®

FORTAN Glykan® conține glucozaminoglicanii necesari pentru formarea variatelor tipuri de țesut conjunctiv (cartilaj, tendoane, fibre, plăci fibroase) din midiile de Noua Zeelandă, ce conferă țesutului elasticitate. Capacitatea de performanță și alți factori depind de starea intactă a țesutului conjunctiv.

Detalii

545

1.00 kg

205,00 lei

La promoție!

Customers who bought this product also bought:

Din aceeași categorie

FORTAN Glykan®

FORTAN Glykan® constituit din 20% extras de midii cultivate în Noua Zeelandă (Perna canaliculus) cu glucozaminoglicani, gelatină, precum și ierburi și minerale. Cartilajul este format din fibre de colagen și un gel ce se aseamănă foarte mult cu subtanța specifică a glucozaminoglicanilor. Substanța de bază a țesutului conjunctiv este constituită din glucozaminoglicani și trebuie în mod constant completată de către organism prin lanțul trofic. FORTAN Glykan® conține glucozaminoglicanii necesari pentru formarea variatelor tipuri de țesut conjunctiv (cartilaj, tendoane, fibre, plăci fibroase) din midiile de Noua Zeelandă, ce conferă țesutului elasticitate. Capacitatea de performanță și alți factori depind de starea intactă a țesutului conjunctiv. Mobilitatea articulațiilor, puterea de rezistență a țesutului conjunctiv, dar și bucuria de mișcare rămân susținute pentru un timp mai îndelungat.

Necesarul și consumul individual de glucozaminoglicani este în mod vizibil elevat în cazul câinilor tineri din rase de talie mare, în cazul câinilor de performanță și în special la câinii și pisicile cu vârste mai înaintate, ce își pierd bucuria de mișcare odată cu trecerea anilor.

FORTAN Glykan® se amestecă pur și simplu cu hrana zilnică.

Supliment alimentar pentru câini și pisici.

Compoziție:

Gelatină, extras de Perna canaliculus 20%, minerale, drojdii, alge, substanțe secundare vegetale, acid citric.

Analiză garantată:

Proteină pură 53,5%, uleiuri și grăsimi pure 3,8%, cenușă pură 19,7%, fibre pure 1,7%.

Substanțe suplimentare: Substanțe nutrițional-fiziologice pe kg:

DL-metionină 20.000 mg, L-glicină 10.000 mg.

Recomandare pentru alimentație:

zilnic-regulat

până la 5 kg = ½ lingură;

până la 10 kg = 1 lingură

până la 20 kg = 2 linguri

până la 30 kg = 3 linguri

peste 30 kg = 4 linguri.

Indicații de dozaj:

1 lingură aprox. 4,0 g FORTAN Glykan®.

 

 

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870