FORTAIN 250gr

Fortain®

Fortain® este substanța uscată a „colorantului” natural al sângelui, HEMOGLOBINA. Substanțele organice ale prafului de hemoglobină sunt compuse aproape în totalitate din proteine pure și fier valoros, ce sunt uscate printr-un proces delicat de pulverizare.

Detalii

512

0.25 kg

65,00 lei

La promoție!

Customers who bought this product also bought:

Din aceeași categorie

Fortain®

Fortain® este substanța uscată a „colorantului” natural al sângelui, HEMOGLOBINA. Substanțele organice ale prafului de hemoglobină sunt compuse aproape în totalitate din proteine pure și fier valoros, ce sunt uscate printr-un proces delicat de pulverizare. Fortain® este valorificat în mod optim atât de CÂINI, cât și de PISICI, datorită digestibilității sale, deoarece conține o structură proteică deosebită – bazată pe aminoacizi esențiali. Fortain® asigură de fapt „factorul carnivor”. Acesta lipsește deseori în mod absolut din tipurile de hrană finită, deoarece acestea sunt constituite în principal dintr-o bază proteică de natură vegetală. Proteinele de natură animală reprezintă o substanță nutritivă vitală în alimentația pentru câini și pisici. Fortain® joacă un rol important în dezvoltarea musculară și creșterea puilor și câinilor tineri, reprezintă datorită bazei sale de nutriție un mijloc ideal de întărire pentru câini și pisici mai în vârstă sau bolnave și contribuie, în timpul gestației, la o evoluție armonioasă a lăbuțelor. Printr-o administrare insuficientă a proteinelor de natură animală este afectată creșterea blănii, iar aspectul acesteia va fi monoton și lipsit de strălucire. În special câinii cu fir de păr lung necesită în perioada schimbului de blană cantități mai ridicate din valoroasele proteine.

Proteinele de natură animală susțin câinii mai în vârstă în lupta lor împotriva infecțiilor și altor poveri. Rămân întreținute gradul de vitalitate și o condiție optimă a corpului.

Hrană singulară pentru câini și pisici.

Ingrediente analitice:

Proteină pură 93%, fier 0,28%.

Recomandare pentru alimentație:

Zilnic-regulat

până la 5 kg = ½ linguriță

până la 10 kg = 1 linguriță

până la 20 kg = 2 lingurițe

până la 30 kg = 3 lingurițe

peste 40 kg = 4 lingurițe

Indicații de dozaj: 1 linguriță rasă aprox. 2,5 g Fortain®

 

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870