Carni-Fortan 350gr

Equafortan®

Vitamina E deține funcții de conducere importante în cadrul întregului proces de schimb de substanțe. Carența de vitamina E are ca și cauză alimentația deficitară și duce la dereglări ale fertilității și ale dezvoltării, iar în cazul cățelelor sau pisicilor gestante, la pui slăbiți.

Detalii

518

0.30 kg

124,00 lei

Din aceeași categorie

Equafortan®

Vitamina E deține funcții de conducere importante în cadrul întregului proces de schimb de substanțe. Carența de vitamina E are ca și cauză alimentația deficitară și duce la dereglări ale fertilității și ale dezvoltării, iar în cazul cățelelor sau pisicilor gestante, la pui slăbiți. Dereglări în sistemul limfatic, muscular sau nervos, precum și apariția unor boli de piele pot reprezenta de asemenea efecte ale carenței de vitamina E. L-Carnitina susține – ca stimulent esențial – arderea acizilor grași și este o componentă vitală a mușchilor. Un adaos de L-Carnitină este în special importantă în cazul hranei sărace în carne, ce conține în principal cereale sărace în carnitină (de exemplu porumb și soia). Această substanță similară cu vitaminele, care este responsabilă de asigurarea energiei și a puterii de rezistență, stimulează buna funcționare, precum și reînnoirea musculaturii și accelerează regenerarea. Optimizarea miocardului conduce la o distribuire de energie și oxigen mai eficientă în sânge, prin care condiția generală și capacitatea de efort sunt ridicate.

Equafortan® este pur și simplu adăugat hranei regulate, prin amestecare.

Supliment alimentar pentru câini și pisici.

Compoziție:

Drojdii.

Analiză garantată:

Proteină pură 48,4%, uleiuri și grăsimi pure 4,3%, fibre pure 1,7%, cenușă pură 11,7%.

Substanțe suplimentare: Substanțe nutrițional-fiziologice pe kg:

L-Carnitină 85.000 mg, vitamina C din L-acid ascorbic 4000 mg, vitamina E/ acetat de all-rac-alfa-tocoferil  (acetat de alfa-tocoferil racemic) 6000 mg.

Recomandare pentru alimentație:

până la 5 kg = ½ linguriță

până la 10 kg = 1 linguriță

până la 20 kg = 2 lingurițe

până la 30 kg = 3 lingurițe

peste 30 kg = 4 lingurițe

 

Indicații de dozaj:

1 linguriță rasă aprox. 2,0 g. Equafortan®

 

 

 

 

 

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870