Cervico 900 grame

Fortan Cervico® conţine biotină (vitamina H) și toate vitaminele din complexul B, cu adaos de vitamina B1 şi B12 pentru a asigura aprovizionarea optimă cu toate vitaminele importante, necesare pentru diviziunea celulară.

Detalii

510

175,00 lei

Din aceeași categorie

Descriere:

Biotina previne eczemele, mâncărimea, deteriorarea părului şi a blănii, problemele cu pielea și ghearele și asigură pigmentarea optimă. În plus, biotina joacă un rol crucial în metabolismul de proteine și energie.

Biotina nu este generată de organismul câinelui sau al pisicii și trebuie să fie absorbită din hrană.

Fortan Cervico® conţine biotină (vitamina H) și toate vitaminele din complexul B, cu adaos de vitamina B1 şi B12 pentru a asigura aprovizionarea optimă cu toate vitaminele importante, necesare pentru diviziunea celulară.

Zincul, ca oligoelement conţinut de Fortan Cervico®, este o componentă a numeroase enzime și, ca urmare, este esențial pentru metabolismul proteinelor şi al carbohidraţilor, și în special pentru a asigura dezvoltarea normală a celulelor pielii.

Acidul fitic, conținut în cereale și in produsele din soia, împiedică absorbția de zinc de către organism, ceea ce determină necesitatea unor cantităţi de zinc adiţionale, în cazul în care aceste alimente sunt utilizate sau dacă hrana industrială folosită le conţine.

Cerința de zinc la câinii cu părul lung, în special în timpul năpârliriii, crește considerabil.

Fortan Cervico® oferă câinilor proteine de înaltă calitate. Numeroşii aminoacizi esenţiali îmbunătățesc, de asemenea, absorbţia de proteine conținute în hrana animalului, indiferent dacă acestea sunt de origine animală sau vegetală, care, la rândul lor, cresc vitalitatea și rezistenţa generală la boli şi întăresc musculatura.

În plus, metabolismul pielii este puternic activat, creşterea părului şi fermitatea ghearelor îmbunătățite vizibil.

Ce conţine Fortan Cervico® ?

Ingrediente: Drojdii

Analiza medie: proteină brută 48,1%, cenușă brută 7,7%, grăsime brută 4 , 9%, fibră brută 3,3%.

Conținut per kg: Biotină (vitamina H) 200.000 µg, vitamina B1 1.000 mg, vitamina B12 5.000 µg. Oligoelemente: 250 mg de zinc provenind din oxid de zinc.

Recomandări zilnice de administrare:

Fortan Cervico® asigură furnizarea optimă de biotină în organism și poate fi pur și simplu adăugat la hrana de zi cu zi a câinelui.

 

până la 5 kg = 1/2 linguriţă rasă                   până la 10 kg = 1 linguriţă rasă

până la 20 kg = 2 linguriţe rase                    până la 30 kg = 3 linguriţe rase

peste 30 kg = 4 lingurițe rase

Doza optimă: 1 linguriţă Fortan Cervico® per 10 kg greutate corporală (1 linguriţă rasă are cca. 2,0 g Fortan Cervico®).

Fortan Cervico® este disponibil în cutii de 300 grame pudră şi 900 grame pudră.

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870