Calcium Gluconate

În situaţiile unor deficienţe de calciu acute, sarea de calciu este recomandată, întrucât este rapid şi uşor absorbită în fluxul sanguin prin intermediul stomacului şi al intestinelor.

 

.

Detalii

536

38,00 lei

Din aceeași categorie

Descriere:

În situaţiile unor deficienţe de calciu acute, sarea de calciu este recomandată, întrucât este rapid şi uşor absorbită în fluxul sanguin prin intermediul stomacului şi al intestinelor.

Cu excepţia condiţiilor de stres, efort sau solicitare a organismlui (cum ar fi de exemplu alăptarea, expoziţiile, teste de performanţă, antrenamente, boli cronice, carenţe de calciu acute etc.) nu este necesară administrarea de Fortan Calcium Gluconate®, animalul având doza de calciu necesară în mâncarea suplimentată zilnic cu Fortan Cafortan® sau alt complex de vitamine similar.

Când antrenamente foarte dure sunt preconizate, sau alte situaţii de stres mărit pentru animal, se recomandă administrarea de Fortan Calcium Gluconate® anticipat, pentru a pregăti şi întări organismul pentru efortul excepţional.

Se recomandă administrarea de Fortan Calcium Gluconate® seara, in timp ce Fortan Magnesium Gluconate este prescris dimineaţa. O astfel de administrare poate fi de un mare folos în reducerea stresului animalelor ce se apropie de naştere și mai ales în timpul naşterii, când organismul depune un efort deosebit.

O corectă administrare a acestor două produse mai sus menţionate în perioada naşterii previne în proporţie de aproape 100% tetania hipocacelmică şi tetania normocacelmică.

Ce conţine Fortan Calcium Gluconate® ?

Fortan Calcium Gluconate® este un produs fabricat dintr-un singur ingredient.

Analiza medie: calciu 9,3%.

Recomandări zilnice de administrare:

până în 10 kg greutate corporală = ¼ linguriţe.

până în 20 kg greutate corporală = ½ linguriţe.

până în 30 kg greutate corporală = ¾ linguriţe.

peste 30 kg greutate corporală = 1 linguriţă.

Doza recomandată: ¼ linguriţe per 10 kg greutate corporală (1 linguriţă Fortan Calcium Gluconate® are cca. 3,0 grame).

 

Fortan Calcium Gluconate® este disponibil în cutii de 90 grame pudră.

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870