FORTAN Haarpflege dog Solutie pentru ingrijirea parului 500ml

Blana câinelui este totodată o oglindă a sănătății sale și a unei îngrijiri corespunzătoare. Câinele nostru de companie necesită pentru exteriorul său (ochi, urechi și blană) o mână grijulie. O perie bună din fire naturale și în plus, un pieptene corespunzător, sunt absolut necesare la un păr mai lung.

Detalii

624

68,00 lei

Din aceeași categorie

Haarpflege dog – Îngrijire a blănii pentru câine

Tot ce e mai bun pentru o blană sănătoasă.

 

Dimensiuni ale recepientului:

Sticlă de 500 ml

 

Blana câinelui este totodată o oglindă a sănătății sale și a unei îngrijiri corespunzătoare. Câinele nostru de companie necesită pentru exteriorul său (ochi, urechi și blană) o mână grijulie. O perie bună din fire naturale și în plus, un pieptene corespunzător, sunt absolut necesare la un păr mai lung. O periere și pieptănare regulată nu pot fi înlocuite de FORTAN Haarpflege dog, dar pot fi completate în mod optim de acest produs.

FORTAN Haarpflege dog facilitează o îngrijire facilă a blănii și garantează o strălucire optic eficientă a acesteia. Preparatul asigură o neutralitate a mirosului și asigură nutritivi valoroși pentru blană.

Utilizare:

Aplicați FORTAN Haarpflege dog pe cât se poate de uniform pe blană și masați cu vârfurile degetelor, pentru a ajunge pe piele. În plus, pieptănați, respectiv periați.

Un efect rapid, mai ales în ceea ce privește strălucirea blănii, poate fi atins astfel: înmuiați o pânză moale, cu capacitate bună de absorbție cu FORTAN Haarpflege dog și curățați blana în direcția creșterii firului de păr.

Temeliile dictate de biologie pentru o blană plină, puternică și strălucitoare sunt atinse în special printr-o alimentație corectă.

Prin aplicări regulate de Cafortan, proprietățile blănii poate fi în mod eficient îmbunătățite.

FORTAN Haarpflege dog este o substanță de îngrijire pentru câini.

Contactează-ne rapid!

Mereu la dispoziția ta...
cu detalii și informații!

Tel: 0752.682-870